het Poppenhuis

Eijckenhart is een psychiatrische instelling waar ook tieners worden verzorgd in zowel open als gesloten afdelingen.
Afdelingshoofd Judith van Dijk ontvangt Louise ter observatie. Maar wat is er precies met Louise aan de hand, wat heeft ze gedaan waardoor een rechter haar hier laat opnemen? De ene vraag roept de andere op…
Waarom worden de cliënten zo zwaar gedrogeerd, wat heeft Judith zelf te verbergen? Lukt het de afdeling om een dagje uit te organiseren? En waarom draagt Peter twee broeken?

‘het Poppenhuis’ is een voorstelling vol tragiek, suspence en humor. Het is de meest volwassen voorstelling van de tieners van ’10er 2′ van Lunettentoneel en wordt gespeeld door Ilse, Imme, Joost, Lotte, Ruben, Tess, Twan en Vera.

Deze voorstelling wordt gespeeld op zaterdag 6 juli om 20:00 (kassa open om 19:30 kaartjes tm 12 jr €2,50- en vanaf 13 jr €3,50-).


Leeftijdsadvies ‘het Poppenhuis’: dit toneelstuk is niet zozeer gemaakt om te entertainen, het thema is vrij zwaar en het script voldoet niet automatisch aan een Disney opbouw. Er zitten complexe elementen in en er komen krachtige beelden in voor. Afhankelijk van de kijkervaring van je kind is het advies om tm 10 jr enigszins terughoudend te zijn. Neem bij twijfel en verdere informatie contact op.

Comments are closed.