Foto’s uit de oude doos

Er zijn over de jaren honderden, zo niet duizenden foto’s gemaakt van kinderen en tieners die toneelspelen bij Lunettentoneel. Toen Muskieto in juli 2013 moest sluiten is het hele foto archief tevoorschijn gekomen en een deel ervan op deze pagina gezet. Het geeft de rijke geschiedenis weer van theater door en voor kinderen in ‘de Musketon’. Je kunt in deze fotomapjes bepaalde kinderen zien opgroeien (en mij een stuk ouder zien worden, haha).
Als je zelf nog leuke foto’s hebt die je graag wil delen geef dan een seintje via het contactformulier. Mocht je jezelf op deze pagina terugvinden en je wil dat niet geef dan ook een seintje.

Van ‘Prinses Tomoe’ en ‘de komst van Oom Edmund’ zijn geen foto’s van de voorstellingen gevonden. Als jij ze wel in je archief neem wil je a.j.b. contact met me opnemen?

Van Circuskind en Rockjuffrouw zijn geen foto’s van de voorstelling gevonden. Als jij ze wel in je archief neem wil je a.j.b. contact met me opnemen?

Van ‘de Geest van Blauwbaard’ zijn geen foto’s van de voorstelling gevonden. Als jij ze wel in je archief neem wil je a.j.b. contact met me opnemen?

Van Pluk zijn geen foto’s van de voorstelling gevonden. Als jij ze wel in je archief neem wil je a.j.b. contact met me opnemen?

Van Unit 4, Blanca en Cindy zijn geen foto’s van de voorstellingen gevonden. Als jij ze wel in je archief neem wil je a.j.b. contact met me opnemen?