Doorgroeien en overstappen

Het doorgroeimodel is super overzichtelijk en gaat naar leeftijd.

Hoe komt mijn kind van de kindergroep in 10ers1?
Help mijn kind wordt 13 maar wil wel door met toneel, wat te doen?

Spelers die al zijn aangesloten bij Lunettentoneel hebben voorrang bij plaatsing in een volgende groep. Als daar plek is natuurlijk. Dat betekent dat de spelers die nu in 10ers1 zitten eerst mogen inschrijven en daarna de spelers aan de beurt zijn die uit de kindergroep naar tienertoneel willen.
Tip: geef bij Holger aan dat je kind na de vakantie in 10ers1 wil, ik zet hem/haar op de wachtlijst en je komt op basis van die lijst aan de beurt. Als je kind uiteindelijk in ‘tieners 1’ (de jonge tienergroep) zit dan wordt er gerepeteerd op donderdag 16:45-18:00. We starten tot nader bericht in maart 2023.

Hoe komt mijn kind van 10ers1 in 10ers2 terecht?
De huidige spelers van 10ers2 hebben voorrang, het is hun toneelgroep. Wanneer een speler uit 10ers2 vertrekt krijgt de oudste speler van 10ers1 een uitnodiging om over te stappen. Zo komen er plaatsen vrij in 10ers1 die wordt opgevuld met spelers die overstappen van kindertoneel naar tienertoneel.

Mag mijn kind weigeren?
Jazeker: sociaal welbevinden en veiligheid staan voorop dus zit je kind in 10ers1 en wil hij bijvoorbeeld nog niet naar 10ers2 dan krijgt de speler die daarna de oudste is de uitnodiging om over te stappen.