Fearopoly

Leo gaat met zijn ouders en zus Jennifer (Jenny) in het huis van zijn opa wonen. Zijn opa was uitvinder en verdween ooit tijdens het spelen van één van zijn experimentele spellen. Wonen in een huis vol griezelige uitvindingen is al heel vreselijk, maar naar een nieuwe school vol nare tieners is zo mogelijk nog erger.
Op een avond raakt hij met wat medeleerlingen het spel Fearopoly aan en belandt in een andere dimensie. Een dimensie waar ze moeten spelen tegen een griezelige thuisteam. Maar dat is niet het ergste, ze spelen vooral tegen hun grootste angst. Lukt het ze om zich terug te vechten naar huis, wordt het spel wel eerlijk gespeeld en wat gebeurt er als je al je levens hebt verspeeld..?

Tieners 1 van Lunettentoneel trakteert je op een Jumanji-achtig avontuur vol verrassingen en suspence, het wordt uitgevoerd op 6 juli om 16:30 (kassa open om 16:00 kaartjes tm 12 jr €2,50- en vanaf 13 jr €3,50-).
Fearopoly wordt gespeeld door: Ciska, Esther, Eva, Felix, Iris, Linde, Luna, Marlies, Nolin, Senne, Tom en Zoë.

Leeftijdsadvies: in ‘Fearopoly’ draait het om angsten, er zitten flinke geluidseffecten en krachtige beelden in, het taalgebruik is af en toe pittig maar nooit grof of met extreme scheldwoorden. Afhankelijk van de kijkervaring van je kind is het advies om tot ongeveer 9 jr enigszins terughoudend te zijn. Neem bij twijfel contact op.

Comments are closed.