Heel lunettentoneel bakt!

Op zaterdag 21 januari zal ‘Heel Lunettentoneel bakt’ weer plaatsvinden: de enige theaterbakwedstrijd ter wereld!

Wat?
‘Nailed it!’ (Netflix) is mijn persoonlijke favoriete bakshow op tv, maar ‘Heel Holland Bakt’ is natuurlijk ook megaleuk om naar te kijken. Geïnspireerd door bovenstaande koekjes zijn wij begonnen met ‘Heel Lunettentoneel Bakt!’ In bovenstaande koekjes kun je de Lunettenproducties ‘Alice in Wonderland’ (2017, 2023) en ‘Herrie in Happyworld’ (2019) herkennen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Spelers van lopende producties bakken koekjes of taart die geïnspireerd moeten zijn op een Lunettentoneel voorstelling. Dat mag een actuele voorstelling zijn, maar ook een uit het verleden (zie hier de lijst met gespeelde voorstellingen).
Belangrijk: je doneert je baksel op de uitvoeringsdag (21 januari) tussen 12:00-14:00 aan de vrijwilligers en spelers die in het theater aan het werk zijn.

Hoe win je wat?
Er zijn 3 prijzen:
1: Een lunettentoneel crew T-shirt
2: Een memorystick met een voorstelling naar keuze
3: Jouw NAAM wordt gegeven aan een rol in een volgend toneelstuk van Lunettentoneel.
De winnaar mag als eerste een prijs kiezen, de bakker op de tweede plek mag als tweede een prijs kiezen, en de bakker op de derde plek krijgt de prijs die over is. En als je de enige deelnemer bent krijg je ze alle drie ;) – Voor iedere winnende bakker is een medaille!

Jury?
Onze eigen ‘Janny en Robert’: Vera en Tess.

En de winnaar is..?
De winnaar wordt bekend gemaakt na de kindervoorstelling, dus op zaterdag 21 januari om 17:00. Inzendingen graag tussen 12:00-14:00 aanleveren in de theaterzaal van de Musketon. Achter in de zaal staat een tafel waar je het kan neerzetten. BELANGRIJK: voorafgaand een foto van het baksel doorappen naar Holger.