Heel lunettentoneel bakt!

Op zaterdag 2 juli zal de eerste editie van start gaan van ‘Heel Lunettentoneel bakt’

Wat?
‘Nailed it!’ (Netflix) is mijn persoonlijke favoriete bakshow op tv, maar ‘Heel Holland Bakt’ is natuurlijk ook megaleuk om naar te kijken. Geïnspireerd door bovenstaande koekjes starten wij ‘Heel Lunettentoneel Bakt!’ In de koekjes kun je de Lunettenproducties ‘Alice in Wonderland’ (2017) en ‘Herrie in Happyworld’ (2019) herkennen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Spelers van lopende producties en/of deelnemende dansers van FleX bakken koekjes of taart die geïnspireerd moeten zijn op een Lunettentoneel voorstelling. Dat mag een actuele voorstelling zijn, maar ook een uit het verleden (zie hier de lijst met gespeelde voorstellingen).
Belangrijk: je doneert je baksel op de uitvoeringsdag (2 juli) tussen 12:00-14:00 aan de vrijwilligers en spelers die in het theater aan het werk zijn.

Hoe win je wat?
Er zijn 3 prijzen: een lunettentoneel crew T-shirt, een memorystick met een voorstelling naar keuze en: Jouw NAAM wordt gegeven aan een rol in het volgende toneelstuk van Lunettentoneel. De winnaar mag als eerste een prijs kiezen, de bakker op de tweede plek mag als tweede een prijs kiezen, en de bakker op de derde plek krijgt de prijs die over is. En als je de enige deelnemer bent krijg je ze alle drie ;) – Voor iedere winnende bakker is een medaille!

Jury?
Onze eigen ‘Janny en Robert’: Vera en Tess.

En de winnaar is..?
De winnaar wordt bekend gemaakt na de kindervoorstelling, dus op zaterdag 2 juli om 17:00. Inzendingen op 2 juli graag tussen 12:00-14:00 aanleveren in de theaterzaal van de Musketon. BELANGRIJK: voorafgaand een foto van het baksel uploaden op de facebookpagina van Lunettentoneel.

En ik dan?
Ben je geen speler (meer) maar ouder of ex-speler en je voelt je buitengesloten, geen nood ook niet-spelers mogen meedoen! Dat is dan een aparte categorie.