Pataouders instructie

Hoi,
Tof dat je je hebt opgegeven voor het diner op de uitvoeringsdag, in de volksmond: PATATOUDER!
We eten in de z.g. bejaardensoos (A12), om de rest van het dagprogramma niet teveel te verstoren raad ik aan om de ruimte rond 15:00 helemaal in orde te maken. Dat wil zeggen: bordjes, servetten, saus, kannen aanmaaklimonade enzovoorts klaar te zetten zodat er na de voorstelling zonder gedoe kan worden gegeten.

Waar zijn al die spullen?
In het patatkrat in de zaal. In het krat zitten (als het goed is): 4 flessen saus, kartonnen borden, servetten, papieren bekers, ranja, en schenkkannen.

Wie bestelde wat?
In de ouderapp is een poll uitgeschreven, die is overgeschreven op een lijst waar alle bestellingen op zijn bijgehouden. Die lijst wordt op de dag zelf aangevuld met de wensen van de vrijwilligers. De lijst is bij Hilma of ligt in het patatkrat.

Waar halen we de patat?
Gewoon aan de overkant in het winkelcentrum. Je plaatst de bestelling 17:15 en vraagt of ze tijd hebben om het even te komen brengen. Zo niet halen jullie het op. Het kan zijn dat zodra de lijst compleet is de bestelling al is geplaatst (de patatbakker houdt niet van last minute gedoe).

Hoe zit het met betalen?
Mijn echtgenote (Hilma) loopt even mee om vooraf te betalen.

Tijdens.
LET OP: we bestellen zo min mogelijk extra, de snacks zijn met specifieke aantallen besteld dus kids moeten de snack eten die ze zelf hebben opgegeven en je kan een kind NIET TWEE snacks geven want dan heeft iemand anders niet (dit op basis van voorgaande jaren ;) ).
De tienertheatergroep, vrijwilligers en de kids eten gezellig in één ruimte. Het helpt om langs te gaan met eten en drinken omdat er anders veel gelopen wordt.

Na afloop:
alles schoon achterlaten omdat er na ons weer een huurder in komt.

DANK JE WEL!
het eten is de benzine in de motor van de dag, heel erg bedankt voor je tijd en inzet!

Comments are closed.