Corona protocol

Tonelers,

De activiteiten zijn langzaamaan hervat na zo’n twee maanden op ZOOM te hebben vertoefd.
Belangrijk is om aandacht te blijven houden voor dit virus, vandaar de algemene volgende maatregel.

Handen ontsmetten. Rekwisieten worden door verschillende mensen aangeraakt, daarom verdient de hygiene van de handen extra aandacht. Bij de deur staat op een tafel deze fles ontsmettingsmiddel voor je handen. Bij binnenkomst en vertrek dienen alle aanwezigen hun handen te ontsmetten. Het is krachtig spul dat we gebruiken, er is dus maar weinig van nodig. Er wordt iedereen op het hart gedrukt deze ontsmetting echt te gebruiken, voor de ouders van de kindergroep: druk je kind op het hart dit goed te doen.

Kindergroepen tm 12 jr
We volgen wat betreft de regels uiteraard de actualiteit en de richtlijnen vanuit het RIVM.
Dat betekent dat de kinderen uit de kindergroep onderling geen afstand van 1,5 m hanteren maar wel ten opzichte van iedereen boven de 12 jaar. Als iemand verkoudheids of griepverschijnselen heeft is het zaak om thuis te blijven.

Tienergroepen vanaf 13 jr
Zo lang als de middelbare scholen niet open zijn leeft 13 jr en ouder nog steeds in de 1,5 m realiteit. Tijdens het repeteren gaan we nadrukkelijk niet op het podium maar in de lengte van de grote zaal. Ook dit zal wennen. Als iemand verkoudheids of griepverschijnselen heeft is het zaak om thuis te blijven.

Voor alsnog zijn er geen berichten binnengekomen van ernstig zieke coronagevallen binnen Lunettentoneel. Daar zijn we blij om en willen dat zeker zo houden dus voorzichtigheid blijft geboden. Toch zijn we ook blij dat we langzaamaan weer kunnen doen wat we het liefste doen…

Comments are closed.